Nieuws

Jubileumwedstrijd op 5 mei: save the date

donderdag 30 maart 2017
Op 17 augustus 1991 speelden we de eerste wedstrijd in het betaald voetbal. Onder leiding van Piet Schrijvers. Tegen SC Heerenveen. Op vrijdag 5 mei 2017 sluiten we het 25e jaar in de eerste divisie af. Onder leiding van Klaas Wels. Tegen De Graafschap. Een historisch duel, noteer hem in je agenda.

Jubileumshirt
Onze spelers zullen het veld betreden in een speciaal ontworpen shirt met een jubileumlogo op de borst. Met dit shirt gaan we terug in de tijd. Wil jij het tricot met je all-time favoriete speler bestellen? Dat kan binnenkort. 

Supportersplein
Voorafgaand aan het duel met De Graafschap kunnen fans elkaar ontmoeten op het plein bij het supportershome. Vanaf 17.30 uur wordt hier een mooi feest georganiseerd. 

Oude helden
Op het plein kun je ook oude clubhelden tegenkomen. Namens De Trouwe Oss en de club nodigen we spelers uit die veel voor de club betekend hebben. Jij kunt met hen terugkijken op hun tijd in het rood-wit, met hen op de foto en een handtekening scoren. 

Save the date
De komende weken maken we meer bekend van het logo, het shirt en het programma op 5 mei. Zorg er voor dat je erbij bent.