Updating
Staantribune, goed idee?Nieuws

Jubileumwedstrijd op 5 mei: save the date 30-3-2017
Op 17 augustus 1991 speelden we de eerste wedstrijd in het betaald voetbal. Onder leiding van Piet Schrijvers. Tegen SC Heerenveen. Op vrijdag 5 mei 2017 sluiten we het 25e jaar in de eerste divisie af. Onder leiding van Klaas Wels. Tegen De Graafschap. Een historisch duel, noteer hem in je agenda.

Lees verder...
Edwin de Wijs beste spits aller tijden 24-3-2017
Edwin de Wijs is gekozen als beste spits uit 25 jaar betaald voetbal. Hij hield in een super spannende verkiezing Stefan Janssen en Jerry Taihuttu nipt achter zich. 
Lees verder...
Wie is de beste Osse spits ooit? 17-3-2017
Er is nog één plek vrij in het all-time elftal uit 25 jaar betaald voetbal: de spitspositie. Jij bepaalt wie de trotse drager van het rugnummer 9 gaat worden. Je hebt de keuze uit een prachtig rijtje: Remco Torken, Thijs Waterink, Edwin de Wijs, Jerry Taihuttu, Stefan Janssen, Marinus Dijkhuizen, Erik Quekel, Kevin van Veen en Tom Boere. Wie gaat het worden?
Lees verder...
Welke linksbuiten hoort in het all-time elftal? 22-2-2017
Er zijn nog twee plekken te vergeven in het beste Osse elftal uit 25 jaar betaald voetbal: de spitspositie en op de linkerflank. Vanaf vandaag kun je stemmen op de speler die de meeste indruk heeft gemaakt als linksbuiten. Garry de Graef en Danny Guijt waren al genomineerd als middenvelder, maar konden ook voorin uit de voeten. Zij staan dus op de lijst. Net als Reginald Faria en Aziz Moutawakil.
Lees verder...
Davy Zafarin wint verkiezing beste rechtsbuiten 21-2-2017
Davy Zafarin heeft de verkiezing van beste rechtsbuiten van de afgelopen 25 jaar gewonnen. Hij liet Yuri Cornelisse achter zich.
Lees verder...